Oleana neuleet ja -huovat

 

306-D_Alpaca jacket

Huippulaadukkaat OLEANA neulejakut, rannekkeet, topit ja lämpimät kaulahuivit Mimi-liikkeestä TURUN KESKUSTASTA, Yliopistonkatu 24:stä (alla kartassa). Oleanan  tuotteita ei myydä verkkokaupoissa missään maailmassa. Kaikki neuletuotteet tehdään samasta ihanasta luonnonmateriaalista eli 75% merinovillan ja 25% silkin sekoituksesta. Merinovillaa saadaan merinolampaasta, lammasrodusta, joka tuottaa vain pehmeää alusvillaa. Merinovilla-silkki on täydellinen materiaaliyhdistelmä ja sopii käytettäväksi ympäri vuoden, talvella neule lämmittää ja kesällä viilentää, nautit miellyttävästä olostasi.

Neuleet ovat monikäyttöisiä, sillä ne ovat yhdistettävissä niin farkkujen kuin juhlavaatteiden kanssa. Juhlaan sopii OLEANAn 100% silkkihame joko laskoksilla tai ilman. Saatavilla kauniita värejä, eri pituuksia ja useita kokoja. Kysy myös silkkitoppeja ja leveitä silkkivöitä. OLEANAn silkkivaatteet Mimistä, Yliopistonkatu 24, Turku.

OLEANAn superpehmeät huovat ovat 100% merinovillaa, koko 2 x 1,35 m. Vauvojen / Lasten huovat 1 x 1,35 m. Valmistus Röros-Tweed, Norja. Merinovillaisten huopien tilaukset ja kyselyt: puh. 040 5550978.

OLEANAn neuleet ja viltit on suunnitellut useaan kertaan palkittu Solveig Hisdal. Hän ja OLEANA ovat voittaneet mm. kuusi kertaa ”Award for Design Excellence” tunnustuksen, jonka myöntää ”Norwegian Design Council”.

”We really wanted to make an effort and invest in the very best of quality and design in our products. Clothes which are produced in an honest way and with a quality and pattern which perhaps have a special story to tell.” -OLEANA

Oleana Autumn 2014